Bliv sponsor for et barn

For 400 kr. om måneden kan du sende et afghansk gadebarn i skole, hjælpe barnets familie med en fast indkomst og dermed give dem en mulighed for en bedre livssituation.

400 kr. svarer til den gennemsnitlige løn, som et afghansk gadebarn tjener i løbet af en måned, så dit sponsorat sikrer, at et barn begynder at gå i skole i stedet for at arbejde på gaden.

From Street to School sørger for, at barnet og dets familie modtager dit sponsorat og at barnet går i skole eller på et forberedende kursus. Hvis det er relevant, sørger vi også for at finde en læreplads, så barnet kan blive kvalificeret til at få et ordentligt arbejde. Derudover giver vi alle børn i programmet en startpakke på 600 kr. til at købe tøj og skolesager for.

 

Vil du gerne have kontakt med dit sponsorbarn?

Du kan naturligvis få kontakt med dit sponsorbarn, så du kan følge dets udvikling. Du kan skrive sammen med barnet, og vi vil løbende give dig information om, hvordan barnet og dets familie har det, og hvordan det går i skolen.

 

Sådan bliver du sponsor

Hvis du gerne vil være sponsor for et gadebarn, kan du oprette en fast overførsel på 400 kr. hver måned igennem vores PBS-løsning her: [wpspoiler name=”Klik her for at oprette en PBS-aftale” ]

Tilmelding til betalingsservice

Beløb (skal udfyldes)

Telefon

Beløb ønskes betalt hver:

E-mail (skal udfyldes)

Fornavn (skal udfyldes)

Pengeinstitut (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

Reg.nr. (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Kontonr. (skal udfyldes)

Postnr. (skal udfyldes)

Cpr.Nr. (skal udfyldes)

By

[/wpspoiler]

Ved at udfylde og sende skemaet giver du From Street to School tilladelse til at trække beløbet fra din bankkonto. Samtidig bliver du meldt ind i foreningen.

Du er velkommen til at dele et sponsorat med nogle af dine venner eller din familie.

Når du har oprettet dit sponsorat, bedes du sende os en mail på street2school@fsts.dk. Vi vil så kontakte dig og sende dig oplysninger om det barn, som du sponsorerer.

Som sponsor for et barn bliver man automatisk medlem af From Street to School. Som medlem af foreningen kan du deltage i den årlige generalforsamling, hvor du kan få indflydelse på vores arbejde.

 

Sådan stopper du dit sponsorat

Hvis du ikke længere ønsker at fortsætte dit sponsorat, skal du give From Street to School et varsel på 3 måneder. Det vil sige, at hvis du vil opsige dit sponsorat fra den 1. november, skal du give os besked senest 31. juli.

Opsiger du dit sponsorat, bliver du også automatisk meldt ud af foreningen, med mindre du vælger at støtte foreningen på anden måde.

 

Sponsorater fra virksomheder

Repræsenterer du en virksomhed, som ønsker at give afghanske gadebørn en bedre fremtid? I har mulighed for at blive en af vores samarbejdspartnere, som på forskellig vis bidrager til at skabe trygge rammer for børnene og deres familier. Vores arbejde har fokus på at give børnene en bedre fremtid, så I skal være indstillet på at indgå i et langsigtet partnerskab.

Kontakt os på street2school@fsts.dk, hvis I ønsker at høre mere om, hvordan I kan hjælpe.

Din virksomhed kan også støtte os økonomisk med et engangsbeløb, som I kan trække fra i skat. Det kan I gøre ved at indbetale et beløb på vores bankkonto:

Reg.: 2076 – Kontonr.: 3494 754 494 i Nordea.

Alle virksomheder, som støtter From Street to School, vil blive omtalt her på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. I vil også modtage et diplom, som I kan hænge op på væggen.