Din generøsitet gør vores arbejde muligt

Doner hos “From Street to School” for at være med til at skabe en reel forandring i livet for udsatte børn i Afghanistan.

Med din støtte sikrer vi adgang til uddannelse, sundhed og ernæring, der skaber en bedre fremtid for disse børn. Hver donation tæller og gør en direkte og positiv forskel i børnenes liv.

Vær med til at give børn HÅB, MULIGHEDER og en LYSERE FREMTID.

Kort betaling Benyt formularen

Mobilepay 97 22 97

Bank 7418-0001134516


Al din støtte er værdsat

Vores arbejde er desværre ikke uden omkostninger eller hjælpende hænder. Derfor har vi brug for at al de støtte som du kan bidrage med, om det er økonomisk eller som frivillig!

Donation

Din donation går ubeskåret til fattige gadebørn og er med til at dække deres livsnødvendige behov i form af mad, medicin og tøj, samt skoleartikler og øvrige fornødenheder. Du kan enten give et enkelt bidrag eller blive fast støtte.

Bliv frivillig

Som frivillig i From Street to School er du med til at gøre en kæmpe forskel for de udsatte børn og familier i Afghanistan ved at iværksætte projekter og fundraisingsevents - og samtidig bliver du en del af et godt og unikt fælleskab.

Bliv sponsor

Som sponsor for et gadebarn er du med til at sikre, at barnet får mulighed for en skolegang, samt sikrer familien en fast indkomst og derved en forbedret livssituation. Hertil kan du naturligvis følge dit sponsorbarn og dets udvikling.

FAQ

Vi arbejder hårdt på at sikre muligheden for personfradrag for donationer. På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke denne mulighed, men vi ser frem til at kunne tilbyde dette snart.

Du kan vælge den ovenstående formular og betale med betalingskort.

Alternativt er det også muligt at betale med MobilePay ved at overføre beløbet til 972297 (husk at angive dit navn).

Bankoverførsel er også en mulighed: Reg.nr. 7418 Konto nr. 0001134516.

Sponsorering af et enkelt barn koster 400 kr., hvoraf 20 kr. er medlemskontingent. Det er vigtigt at bemærke, at både donationer og medlemskontingent går direkte til støtte for børnene i Afghanistan.

Du kan donere i andre valutaer. Kontakt os for at få oplysninger om vores internationale donationsoptionsmuligheder.

Betalingen for donationer med betalingskort trækkes normalt øjeblikkeligt ved gennemførelsen af transaktionen.

Dine donationer anvendes til at sikre børnenes adgang til uddannelse, sundhedspleje, ernæring og andre grundlæggende behov. De bidrager også til at skabe langsigtede udviklingsprogrammer, der styrker samfundet som helhed.

Dine bidrag går ind i en fælles pulje, der støtter alle børnene i vores program. Hvis du har en særlig anmodning om at støtte et bestemt barn, bedes du kontakte os direkte. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og finde den bedste løsning.

Vi udvælger børnene baseret på en række kriterier, herunder socioøkonomisk status, uddannelsesmæssige behov og familieforhold. Vores mål er at sikre, at de mest sårbare børn får den nødvendige støtte.

Desværre kan vi ikke acceptere fysiske gaver på grund af logistik og sikkerhed.

Vi har forskellige frivilligmuligheder til rådighed, herunder fundraising, advocacy, administration og mere. Kontakt os for at lære mere om, hvordan du kan blive involveret.

Historien om Zahra

Zahra, en modig 8-årig pige fra Mazar-i-Sharif, Afghanistan, er blevet sendt ud på gaden af sin enlige mor for at sælge små håndlavede kunstværker. Hendes mor kæmper for at klare sig økonomisk, og Zahra arbejder hårdt for at hjælpe med at dække familiens mest basale behov.

Hun drømmer om en dag at blive kunstner og skabe en bedre fremtid for sin familie

Historien om Amir

Amir, en 12-årig dreng fra Jalalabad, er blevet forældreløs på grund af konflikten.

For at overleve er Amir nødt til at arbejde på et lille værksted, hvor han lærer at reparere cykler og små maskiner. Han har aldrig haft chancen for skolegang, men han drømmer om en dag at blive ingeniør og hjælpe sit samfund med teknologiske løsninger.

Donér nemt og hurtigt via MobilePay til 972297

X